Sabina Gombač je univ. dipl. socialna pedagoginja in certificirana integrativna psihoterapevtka. Od leta 2006 dela kot psihoterapevtka, danes v zasebni praksi, z odraslimi posamezniki, ki se soočajo s posledicami travmatskih dogodkov, tesnobo, strahovi, izgorelostjo, depresijo, izgubo in drugimi težavami, ki vplivajo na njihovo življenje.

Od leta 2012 poglablja znanje na področju psihološke travme in zdravljenja le-te z metodo brainspotting pri ustanovitelju metode dr. Davidu Grandu in v okviru organizacije Aleces iz Španije. Od tedaj se redno izobražuje na tem področju. Zaključila je 1., 2., 3., stopnjo in Master Class po metodi brainspotting, brainspotting transgeneracijske travme, Zdravljenje odvisnosti z metodo brainspotting, Krepitev virov moči in kreativnosti z brainspottingom. Metodo brainspotting redno vključuje v psihoterapevtski proces s klienti.

Je v procesu izobraževanja za učiteljico te metode pri dr. Davidu Grandu v New Yorku in je mentorica in supervizorka terapevtom po metodi brainspotting. Je soustanoviteljica Inštituta za izobraževanje, raziskovanje in psihoterapijo travme Brainspotting. Je članica Slovenske zveze za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo (SINTA), Slovenske krovne zveze za psihoterapijo (SKZP), Svetovne zveze za integrativno psihoterapijo (IIPA), Evropske zveze za integrativno psihoterapijo (EAIP) in Evropske zveze za psihoterapijo (EAP).

www.sabina-psihoterapija.si