Na tridnevnem izobraževanju Brainspotting Masterclass boste imeli edinstveno priložnost učenja pri ustanovitelju metode Brainspotting dr. Davidu Grandu.

Na interaktivnem izobraževanju bo dr. Grand predstavil najnovejša spoznanja iz metode Brainspotting (Nevro-izkustvena perspektiva). Preko izkustvenega dela bomo spoznali kako dr. Grand uporablja metodo Brainspotting pri kliničnem delu v svoji praksi.

Izobraževanje bo vsebovalo supervizije primerov iz klinične prakse, demonstracije dela v živo, ki jim bo sledila podrobna analiza dela in razprava z vprašanji in odgovori.

INFORMACIJE

Pogoj za vključitev na izobraževanje: opravljena 1. stopnja izobraževanja iz metode Brainspotting.
Izobraževanje bo potekalo od 21. do 23. oktobra 2022 od 12.00 – 21.00 ure.
Udeleženci prejmete potrdilo o Masterclass Brainspotting izobraževanju.
Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.
Izobraževanje bo izvedeno preko zoom aplikacije.

CENA

  • ZGODNJA PRIJAVA: za prijavo in plačilo celotnega zneska do vključno 20.9.2022 znaša
    590,00 EUR.
  • Prijava in plačilo od 21.9.2022 znaša 645,00 EUR.
    Prijava se šteje po prejeti prijavi in plačanem celotnem znesku izobraževanja.

Prijave sprejemamo preko spletne prijavnice do 14. oktobra 2022.
V primeru odpovedi izobraževanja, sledimo splošnim pogojem v prijavnici.

Prijavnica

 

Predavatelj dr. David Grand

Dr. David Grand je psihoterapevt, učitelj in supervizor v privatni praksi v New Yorku. Poznan je po odkritju in razvoju psihoterapevtske metode Brainspotting, ki nudi prelomna spoznanja in uspehe na področju zdravljenja posledic travmatskih dogodkov, izboljšanja dosežkov športnikov in kreativnosti. Njegovo metodo Brainspotting danes uporablja na tisoče terapevtov po celem svetu, ki si prizadevajo preseči omejitve pogovorne terapije. Dr. Grand dela s številnimi klienti, med katerimi so preživeli po travmatskih dogodkih (po terorističnem napadu 9/11, orkanu Katrina in vojnimi veterani), umetniki, vrhunski športniki in vodilni poslovneži, ki jim je zaradi njegove metode uspel preboj na osebnem, profesionalnem in kreativnem področju. O uporabi metode Brainspotting in najnovejših spoznanjih zdravljenja travme izobražuje terapevte po celem svetu, predava na številnih psihoterapevtskih konferencah ter vodi seminarje nastopanja in kreativnosti. S svojim delom pomembno prispeva k učinkovitosti zdravljenja posledic travmatskih dogodkov in posledično zmanjševanju človeškega trpljenja. Dr. Grand je avtor knjig »Emotional Healing at Warp Speed« (2001), »This is Your Brain on Sports: Beating Blocks, Slumps and Performance Anxiety for Good«! (2011) in »Brainspotting – The Revolutionary New Therapy For Rapid and Effective Change« (2013).

Več o predavatelju