Loading Events
This event has passed.

Brainspotting Slovenia vabi na brezplačni spletni seminar (webinar) z naslovom:

„Kako ponuditi kvalitetno on-line psihoterapevtsko obravnavo z metodo Brainspotting v trenutni akutni situaciji s Covid-19?“
(„How to offer online Brainspotting Telehealth Treatments with respect to Brainspotting treatments during the current acute situation of Covid-19“.)

Na webinarju, ki ga bo vodila klinična psihologinja in psihoterapevtka z večletnimi izkušnjami Monika Baumann, bodo predstavljene smernice in informacije o psihoterapevtskem delu na daljavo z metodo Brainspotting v času trenutne krize zaradi Covid-19.

Več o predavateljici:
Monika Baumann, rojena na Dunaju, kjer tudi živi in ​​dela, od leta 2012 pa deluje tudi v Paragvaju.
Leta 1998 je diplomirala iz psihologije na Univerzi na Dunaju in specializirala s področja nevropsihologije in klinične psihologije. Leta 2003 je končala psihoterapevtsko specializacijo iz sistemsko družinske terapije in kasneje iz hipnoterapije, diagnostike, ipd. ter tehnik zdravljenja travm s posebnim poudarkom na uporabi metode Brainspotting. Njeno glavno področje, je delo z osebami, ki so doživele težko travmo.
Več: https://brainspotting.com/directory/name/mag-monika-baumann/

Webinar je namenjen psihoterapevtom, ki imate opravljeno izobraževanje vsaj iz I. stopnje iz metode Brainspotting.

Webinar bo potekal v angleškem jeziku preko zoom aplikacije.

Prijave sprejemamo skupaj z vašim emailom na elektronski naslov: brainspottingslovenia@gmail.com do ponedeljka, 30.3.2020, do 16 ure.

Dobro uro pred spletnim seminarjem vam bomo na vaš email naslov posredovali link preko katerega se boste lahko vključili na spletni seminar. Da boste lahko dostopali do seminarja, pa je pomembno, da si predhodno naložite aplikacijo https://zoom.us/
Aplikacijo si lahko naložite na računalnik, telefon ali tablico.

Nastala situacija v svetu je močno zatresla tla pod nogami, zato so povečani občutki tesnobe, panike, strahu pričakovani. Niste sami.

Pazite na svoje zdravje in ostanite doma.